Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Nya Finsteam 2.0 är verkligen spännande och lovande! Denna banbrytande produkt har genomgått en omfattande serie tester för att säkerställa att den uppfyller och överträffar marknadens krav på säkerhet och funktion. Finsteam 2.0 är utformad med säkerhet och användarvänlighet i åtanke.

En viktig och avgörande funktion i Finsteam 2.0 är dess Oxygen Depletion System, eller ODS. Denna funktion säkerställer att användarna är skyddade och trygga under bastubadet. ODS är en intelligent teknologi som konstant övervakar syresammansättningen i omgivningen där Finsteam 2.0 används. Om systemet upptäcker att syrenivån sjunker till farligt låga nivåer, kommer det automatiskt att stänga av gasintaget för att förhindra eventuell fara.

Detta är en extraordinär säkerhetsåtgärd som visar att tillverkarna av Finsteam 2.0 prioriterar kundens trygghet och säkerhet i högsta grad. Det betyder att användare kan riskfritt njuta av den avkopplande och föryngrande upplevelsen av ett bastubad.

Förutom säkerhetsfunktionen ODS är Finsteam 2.0 utrustad med en rad andra innovativa egenskaper och förbättringar som gör den till den ultimata lösningen för bastun. Dessa inkluderar förbättrad effektivitet, användarvänlig styrning, och en estetiskt tilltalande design som passar in i en mängd olika miljöer.

EU certifikat

Att inneha ett EU-certifikat för vårt bastuaggregat är en verklig milstolpe och öppnar upp en värld av möjligheter för oss som tillverkare. Genom…