Hoppa till huvudinnehåll

EU certifikat

Att inneha ett EU-certifikat för vårt bastuaggregat är en verklig milstolpe och öppnar upp en värld av möjligheter för oss som tillverkare. Genom detta certifikat får vi den unika möjligheten att marknadsföra och distribuera vårt bastuaggregat inom hela EU, vilket är en betydande bedrift och ett stort steg framåt för vårt företag.

Europa är en mångfacetterad marknad med olika krav och preferenser när det gäller bastu-utrustning. För att säkerställa att vårt bastuaggregat är fullt kompatibelt och uppfyller alla lokala standarder och föreskrifter, har vi utvecklat vår Oxygen Depletion System (ODS) så att det är anpassat för hela EU:s inre marknad.

Den flexibilitet och anpassningsförmåga som vårt företag har visat genom att skapa ODS-funktionen är en indikation på vår dedikation att erbjuda högkvalitativa produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt. Detta gör att vårt bastuaggregat kan vara en pålitlig och säker lösning för bastuälskare i hela Europa, oavsett var de befinner sig.

Sammanfattningsvis ger vårt EU-certifikat och vår  ODS oss möjligheten att erbjuda en högpresterande bastuupplevelse över hela kontinenten. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med att leverera pålitlig och innovativ bastuutrustning till en bredare europeisk publik.

More news

Lång serie tester avklarade

Nya Finsteam 2.0 är verkligen spännande och lovande! Denna banbrytande produkt har genomgått en omfattande serie tester för att säkerställa att den…