Hyppää pääsisältöön

EU-sertifikaatti

EU-sertifikaatin saaminen kiukaallemme on todellinen virstanpylväs ja valmistajana se avaa meille monia mahdollisuuksia. Tällä sertifikaatilla saamme ainutlaatuisen mahdollisuuden markkinoida ja myydä kiuastamme kaikkialla EU:ssa, mikä on yrityksellemme merkittävä edistysaskel ja suuri askel eteenpäin.

Eurooppa on monitahoinen markkina-alue erilaisilla vaatimuksilla ja mieltymyksillä saunavarusteiden suhteen. Saunakiukaamme kilpailukyvyn ja paikallisten standardien ja määräysten täyttämisen varmistamiseksi olemme kehittäneet Oxygen Depletion Systemin (ODS) sopimaan EU:n koko sisämarkkinoille.

Yrityksemme on osoittanut joustavuutta ja sopeutumiskykyä luodessaan ODS-toiminnon, mikä on merkki siitä, että haluamme tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka räätälöidään mahdollisimman tarkasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Sen vuoksi saunankiukaamme voivat olla luotettava ja varma ratkaisu saunaa rakastaville kaikkialla Euroopassa.

Yleisesti ottaen EU-sertifikaatti ja ODS tarjoavat meille mahdollisuuden tarjota loistavia saunakokemuksia kaikkialla Euroopassa. Odotamme innolla matkaamme toimittaa luotettavia ja innovatiivisia saunavarusteita laajemmalle eurooppalaiselle yleisölle.
 

More news

Hyväksytty useissa testeissä

Uusi FinSteam 2.0 on todella jännittävä ja lupaava! Tämä mullistava tuote on testattu useilla testeillä taaten, että se täyttää ja ylittää…