Hyppää pääsisältöön

Tietoa meistä

FinSteam on yritys, jonka loistava menestys alkoi vuonna 2008 Pietarsaaresta. Siellä otimme ensiaskeleet. Ensimmäinen FinSteamin valmistama kiuas sertifioitiin vastaamaan silloisia turvallisuusvaatimuksia. 

Saunamarkkinoiden kehittyessä ja uusien määräysten ja turvallisuusvaatimusten myötä FinSteam ei ole jäänyt paikalleen. Yritys on sijoittanut jatkuvaan tutkimukseen ja kehitykseen ollakseen mukana alan innovaatiossa. Tämä sitoutuminen laatuun ja turvallisuuteen johti FinSteam 2.0:n nykyiseen kiuasmalliin.

Tässä uudessa mallissa on huomioitu muuttuneet määräykset ja korkeat turvallisuus- ja suorituskykyvaatimukset, on todellinen saunateollisuuden mestariteos. Se on hiljattain saanut EU-sertifikaatin. Tämä sertifikaatti ei ole vain symboli laadulle ja eurooppalaisten standardien noudattamiselle, vaan myös merkki siitä, että FinSteam on valmis laajentamaan toimintaansa ja tarjoamaan tuotteitaan kaikkialla Euroopassa.

Mutta FinSteamin menestys ei lopu tähän. Saunakiukaalle on saatu patentti. Se tarkoittaa, että heidän teknologia ja suunnittelu on ainutlaatuista ja suojattua.

Heidän tuotteitaan valmistetaan sekä Suomessa että Ruotsissa, mikä takaa tarkkuudella ja asiantuntemuksella valmistetut korkealaatuiset tuotteet.

Mutta FinSteamille ei riitä vain saunakiukaiden parantelu. Yhtiö on myös ottanut lisäaskelia saunaelämyksen tarjoamiseen kehittämällä uuden saunatelttamallin. Tämä innovaatio tulee varmasti ilahduttamaan niitä, jotka rakastavat saunomista ja luonnossa samoilua.

Kaiken kaikkiaan FinSteam on kertomus itsepäisyydestä, innovaatiosta ja suuresta rakkaudesta saunomiseen. Pietarsaaren vaatimattomasta alusta lähtien heistä on kasvanut huomattava sauna-alan toimija EU-sertifioidun saunakiukaan ja jännittävien uusien tuotteiden ansiosta. Heidän matkansa on inspiroiva muistutus siitä, miten sitoutumisella ja halulla voidaan saavuttaa menestystä ja kehittää omaa toimialaa.