Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Uusi FinSteam 2.0 on todella jännittävä ja lupaava! Tämä mullistava tuote on testattu useilla testeillä taaten, että se täyttää ja ylittää markkinoiden asettamat turvallisuutta ja toimintaa koskevat vaatimukset. FinSteam 2.0:n suunnittelussa on ajateltu turvallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

Tärkeä ja ratkaiseva FinSteam 2.0:n ominaisuus on sen ODS-toiminto. Tämä toiminto takaa suojan ja turvallisuuden saunojille. ODS on älykäs teknologia, joka valvoo jatkuvasti happipitoisuutta FinSteam 2.0:n käyttöympäristössä. Jos järjestelmä havaitsee happitason vaarallisen alenemisen alhaisille tasoille, se estää mahdollisen vaaran sulkemalla kaasuntulon automaattisesti.

Tämä on erinomainen turvatoimenpide, jonka vuoksi FinSteam 2.0:n valmistajat ovat asettaneet asiakkaan turvallisuuden etusijalle. Siksi käyttäjät voivat vaaratta nauttia rentouttavasta ja miellyttävästä saunomisesta.

ODS-turvatoiminnon lisäksi FinSteam 2.0 on varustettu useilla muilla innovatiivisilla ominaisuuksilla ja parannuksilla, jotka antavat mukavan saunakokemuksen. Sellaisia ovat parempi tehokkuus, käyttöystävällinen ohjaus sekä esteettinen suunnittelu, mikä sopii moniin eri sisustusrakenteisiin.
 

EU-sertifikaatti

EU-sertifikaatin saaminen kiukaallemme on todellinen virstanpylväs ja valmistajana se avaa meille monia mahdollisuuksia. Tällä sertifikaatilla saamme…